سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آذربایجان لوز زعفرانی

 لوز زعفرانی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
پستهبه مقدار لازم
زعفران ۱ قاشق سوپ خوری
پودر قند ۲ قاشق سوپ خوری
بادام ۲۰۰-۱۵۰ گرم
آب ۱/۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
لوز زعفرانی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت لوز زعفرانی
روش ساخت
مرحله 1برای این شیرینی نیاز به پودر بادام داریم، یا میتونید آماده تهیه کنید.
مرحله 2برای تهیه پودر بادام، بادام خام رو توی آب خیس کنید و پوستش رو بگیرید و یک روز بگذارید تا خشک بشه بعد آسیاب کنید و بعد از الک ریز رد کنید. پودر بادام باید خیلی نرم باشه و زیر دندون احساس نشه. پودر قند رو با پودر بادام مخلوط کنید و کنار بگذارید.
مرحله 3شکر و آب رو با هم مخلوط کنید و بگذارید روی حرارت تا بجوشه و قوام بیاد، باید مثل مربا شیره کشدار بشه.
مرحله 4بگذارید شیره حسابی خنک بشه.بعد با هم زن برقی شروع به هم زدن کنید، حدود ده الی پانزده دقیقه باید هم بزنید تا مایع سفید و کشدار بشه.
مرحله 5زعفران رو بهش اضافه کنید.( دقت کنید که زعفران باید غلیظ باشه تا فقط یک قاشقش به مایع خوب رنگ بده. چند دقیقه دوباره هم بزنید.
مرحله 6پودر بادام رو کم کم به مایع اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله 7پودر بادام باید آنقدر اضافه بشه که مایع شیرینی به شکل خمیر دربیاد و به دست نچسبه.
مرحله 8داخل قالب مستطیل رو کاغذ روغنی بندازید و مایع شیرینی رو توش بریزید و پهن کنید و پسته ها رو روش بپاشید و با پشت قاشق صاف کنید.
مرحله 9نصف روز توی یخجال بگذارید تا شیرینی کاملا منسجم بشه، بعد برش بزنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین