زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
پستهبه مقدار لازم |
زعفران ۱ قاشق سوپ خوری |
پودر قند ۲ قاشق سوپ خوری |
بادام ۲۰۰-۱۵۰ گرم |
آب ۱/۲ پیمانه |
شکر ۱ پیمانه |
مرحله 1 | برای این شیرینی نیاز به پودر بادام داریم، یا میتونید آماده تهیه کنید. |
مرحله 2 | برای تهیه پودر بادام، بادام خام رو توی آب خیس کنید و پوستش رو بگیرید و یک روز بگذارید تا خشک بشه بعد آسیاب کنید و بعد از الک ریز رد کنید. پودر بادام باید خیلی نرم باشه و زیر دندون احساس نشه. پودر قند رو با پودر بادام مخلوط کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 3 | شکر و آب رو با هم مخلوط کنید و بگذارید روی حرارت تا بجوشه و قوام بیاد، باید مثل مربا شیره کشدار بشه. |
مرحله 4 | بگذارید شیره حسابی خنک بشه.بعد با هم زن برقی شروع به هم زدن کنید، حدود ده الی پانزده دقیقه باید هم بزنید تا مایع سفید و کشدار بشه. |
مرحله 5 | زعفران رو بهش اضافه کنید.( دقت کنید که زعفران باید غلیظ باشه تا فقط یک قاشقش به مایع خوب رنگ بده. چند دقیقه دوباره هم بزنید. |
مرحله 6 | پودر بادام رو کم کم به مایع اضافه کنید و هم بزنید. |
مرحله 7 | پودر بادام باید آنقدر اضافه بشه که مایع شیرینی به شکل خمیر دربیاد و به دست نچسبه. |
مرحله 8 | داخل قالب مستطیل رو کاغذ روغنی بندازید و مایع شیرینی رو توش بریزید و پهن کنید و پسته ها رو روش بپاشید و با پشت قاشق صاف کنید. |
مرحله 9 | نصف روز توی یخجال بگذارید تا شیرینی کاملا منسجم بشه، بعد برش بزنید. |