سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



لازانیا و سوفله لازانیای سه پنیره

 لازانیای سه پنیره
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
سوسیس ۴۵۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
پیاز ۱/۲ پیمانه
سیر ۲ حبه
گوجه فرنگی ۸۵۰ گرم
سس ۸۵۰ گرم
آب ۱/۲ پیمانه
شکر ۲ قاشق غذا خوری
ریحان ۱.۵ قاشق چای خوری
رازیانه ۱/۲ قاشق چای خوری
ادویه ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
جعفری ۴ قاشق غذا خوری
لازانیا ۱۲ عدد
پنیر کممبرت ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۳۵۰ گرم
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۳۵۰ گرم
لازانیای سه پنیره
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت لازانیای سه پنیره
روش ساخت
مرحله 1در یک قابلمهٔ مناسب، پیاز، سیر، گوشت چرخ کرده و سوسیس ها را روی حرارت متوسط کمی می‌پزیم تا رنگ گوشت کمی قهوه ای شود.
مرحله 2سپس گوجه فرنگی خرد شده، سس گوجه فرنگی و رب گوجه را به همراه آب، داخل آن ریخته و مخلوط می‌کنیم. آن را با یک قاشق غذا خوری نمک، فلفل سیاه، ادویۀ دلخواه، شکر، ریحان، زیره و دو قاشق غذا خوری جعفری طعم دار می‌کنیم.
مرحله 3در سس را گذاشته و به مدت یک ساعت و نیم می‌گذاریم تا کاملاً بپزد. هر از چند گاهی آن را مخلوط می‌کنیم.
مرحله 4در یک قابلمهٔ بزرگ آب و کمی نمک ریخته و آن را روی حرارت زیاد می‌گذاریم تا به جوش آید. سپس لازانیا را به مدت 8 تا 10 دقیقه داخل آن قرار می‌دهیم تا بپزد.
مرحله 5آن را آبکش کرده و رویش آب سرد می‌ریزیم. در یک کاسه، پنیر کممبرت، تخم مرغ و باقیماندۀ جعفری و ½ قاشق چایخوری نمک را می‌ریزیم و آنها را کاملاً مخلوط می‌کنیم.
مرحله 6فر را با دمای 190 درجهٔ سانتیگراد روشن می‌کنیم تا گرم شود.
مرحله 7برای آماده کردن لازانیا، ابتدا ½ 1 پیمانه از مخلوط گوشت را کف یک ظرف مناسب فر به ابعاد 22 در 33 سانتیمتر قرار داده و آن را کاملاً یکدست پخش می‌کنیم.
مرحله 8شش برگ لازانیا روی سطح آن می‌چینیم تا روی سس را کاملاً بگیرد. نیمی از مخلوط پنیر کممبرت را روی آن می‌ریزیم. ⅓ از پنیر موتزارلای موجود را برش زده و روی سطح آن می‌چینیم.
مرحله 9½ 1 پیمانه دیگر از مخلوط سس گوشتی را روی آن ریخته و کاملاً یکدست روی سطح آن پخش می‌کنیم. سپس ¼ پیمانه از پنیر پارمژان رنده شده را روی آن می‌پاشیم.
مرحله 10همین کار را باز هم ادامه می‌دهیم و روی لایهٔ آخر باقیمانده، موتزارلا و پارمژان می‌ریزیم. روی آن را با کاغذ فویل می‌پوشانیم به طوری که کاغذ به پنیر روی آن برخورد نکند.
مرحله 11آن را به مدت 25 دقیقه داخل فر داغ می‌گذاریم تا بپزد. سپس فویل را از روی آن برداشته و 25 دقیقهٔ دیگر آن را در فر می‌گذاریم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین