زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
سوسیس ۴۵۰ گرم |
گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم |
پیاز ۱/۲ پیمانه |
سیر ۲ حبه |
گوجه فرنگی ۸۵۰ گرم |
سس ۸۵۰ گرم |
آب ۱/۲ پیمانه |
شکر ۲ قاشق غذا خوری |
ریحان ۱.۵ قاشق چای خوری |
رازیانه ۱/۲ قاشق چای خوری |
ادویه ۱ قاشق چای خوری |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری |
جعفری ۴ قاشق غذا خوری |
لازانیا ۱۲ عدد |
پنیر کممبرت ۵۰۰ گرم |
تخم مرغ ۱ عدد |
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۳۵۰ گرم |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۳۵۰ گرم |
مرحله 1 | در یک قابلمهٔ مناسب، پیاز، سیر، گوشت چرخ کرده و سوسیس ها را روی حرارت متوسط کمی میپزیم تا رنگ گوشت کمی قهوه ای شود. |
مرحله 2 | سپس گوجه فرنگی خرد شده، سس گوجه فرنگی و رب گوجه را به همراه آب، داخل آن ریخته و مخلوط میکنیم. آن را با یک قاشق غذا خوری نمک، فلفل سیاه، ادویۀ دلخواه، شکر، ریحان، زیره و دو قاشق غذا خوری جعفری طعم دار میکنیم. |
مرحله 3 | در سس را گذاشته و به مدت یک ساعت و نیم میگذاریم تا کاملاً بپزد. هر از چند گاهی آن را مخلوط میکنیم. |
مرحله 4 | در یک قابلمهٔ بزرگ آب و کمی نمک ریخته و آن را روی حرارت زیاد میگذاریم تا به جوش آید. سپس لازانیا را به مدت 8 تا 10 دقیقه داخل آن قرار میدهیم تا بپزد. |
مرحله 5 | آن را آبکش کرده و رویش آب سرد میریزیم. در یک کاسه، پنیر کممبرت، تخم مرغ و باقیماندۀ جعفری و ½ قاشق چایخوری نمک را میریزیم و آنها را کاملاً مخلوط میکنیم. |
مرحله 6 | فر را با دمای 190 درجهٔ سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. |
مرحله 7 | برای آماده کردن لازانیا، ابتدا ½ 1 پیمانه از مخلوط گوشت را کف یک ظرف مناسب فر به ابعاد 22 در 33 سانتیمتر قرار داده و آن را کاملاً یکدست پخش میکنیم. |
مرحله 8 | شش برگ لازانیا روی سطح آن میچینیم تا روی سس را کاملاً بگیرد. نیمی از مخلوط پنیر کممبرت را روی آن میریزیم. ⅓ از پنیر موتزارلای موجود را برش زده و روی سطح آن میچینیم. |
مرحله 9 | ½ 1 پیمانه دیگر از مخلوط سس گوشتی را روی آن ریخته و کاملاً یکدست روی سطح آن پخش میکنیم. سپس ¼ پیمانه از پنیر پارمژان رنده شده را روی آن میپاشیم. |
مرحله 10 | همین کار را باز هم ادامه میدهیم و روی لایهٔ آخر باقیمانده، موتزارلا و پارمژان میریزیم. روی آن را با کاغذ فویل میپوشانیم به طوری که کاغذ به پنیر روی آن برخورد نکند. |
مرحله 11 | آن را به مدت 25 دقیقه داخل فر داغ میگذاریم تا بپزد. سپس فویل را از روی آن برداشته و 25 دقیقهٔ دیگر آن را در فر میگذاریم. |