سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کوکو فلافل خوزستانی

 فلافل خوزستانی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
پیاز ۱ عدد
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
جعفری ۲ قاشق سوپ خوری
عدس ۱/۴ پیمانه
نخود ۱ پیمانه
سیر ۲ حبه
روغن ۱ پیمانه
سیب زمینی ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
فلافل خوزستانی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت فلافل خوزستانی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا نخود و عدس شسته شده را داخل آبكش ریخته و آنها را دو بار چرخ می‌كنیم.
مرحله 2هنگام چرخ كردن در بار دوم سیر، سیب‌زمینی، نمك، فلفل و بیكینگ‌پودر و پیاز رنده شده را به آن می‌افزاییم.
مرحله 3سپس به همراه تخم‌مرغ این مواد را به شكل خمیر در می‌آوریم.
مرحله 4بعد مواد را دو تا سه ساعت در یخچال گذاشته سپس خمیر را از یخچال خارج كرده به خوبی ورز میدهیم و گلوله‌های كوچكی از آن درست می‌كنیم و در تابه با روغن داغ سرخ می‌نماییم.
مرحله 5توجه داشته باشید كه اگر روغن در حال جوش باشد زمان مورد نیاز برای سرخ شدن فلافل‌ها كوتاه‌تر می‌شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین