زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت دنده گوسفندی ۱۲ تکه |
پیاز ۱ عدد |
پودر زیره ۲ قاشق چای خوری |
تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری |
فلفل پاپریکا ۱/۲ قاشق چای خوری |
سیر ۴ حبه |
پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری |
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری |
دانه انار ۱/۲ پیمانه |
برگ نعنابه مقدار لازم |
کره ۲۵ گرم |
روغن زیتون ۱ قاشق سوپ خوری |
پیاز ۲ عدد |
سرکه بالزامیک ۱-۲ قاشق سوپ خوری |
خرما ۷ عدد |
مرحله 1 | در یک تابه تخم گشنیز و زیره را به مدت 1 دقیقه تفت دهید، سپس آنها را در هاون بکوبید. مخلوط پودر تخم گشنیز و زیره را همراه با پودر دارچین، سیر، پیاز، فلفل پاپریکا و روغنزیتون داخل یک ظرف بزرگ بریزید. حالا تکههای گوشت را داخل آن بغلتانید و حداقل به مدت 30 دقیقه بگذارید داخل ظرف بمانند تا خوب مزه دار شوند. بهتر است تکههای گوشت را از شب قبل داخل این مواد بخوابانید. |
مرحله 2 | در این فاصله در یک تابه کره را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب شود، سپس پیازهای خردشده را داخل آن تفت دهید. حرارت را کم کنید و حدود 5 دقیقه صبر کنید تا کاملا نرم و طلایی شوند. خرماها را خرد کنید و همراه با روغنزیتون و سرکه بالزامیک داخل تابه بریزید. مواد را خوب با هم تفت دهید. حدود 4-3 دقیقه صبر کنید تا مخلوط حاصل خوب تفت بخورد. |
مرحله 3 | بعدازاینکه تکههای گوشت مزه دار شدند، آنها را به سیخ بکشید و کباب کنید. گوشتهای کباب شده را داخل یک ظرف مناسب بریزید و آنها را با دانههای انار و مقداری برگ نعنا تزیین کنید، سپس با مخلوط حاصل سرو کنید. |