سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کباب شیشلیک با سس پیاز و دانه انار

 شیشلیک با سس پیاز و دانه انار
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
گوشت دنده گوسفندی ۱۲ تکه
پیاز ۱ عدد
پودر زیره ۲ قاشق چای خوری
تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری
فلفل پاپریکا ۱/۲ قاشق چای خوری
سیر ۴ حبه
پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
دانه انار ۱/۲ پیمانه
برگ نعنابه مقدار لازم
کره ۲۵ گرم
روغن زیتون ۱ قاشق سوپ خوری
پیاز ۲ عدد
سرکه بالزامیک ۱-۲ قاشق سوپ خوری
خرما ۷ عدد
شیشلیک با سس پیاز و دانه انار
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیشلیک با سس پیاز و دانه انار
روش ساخت
مرحله 1در یک تابه تخم گشنیز و زیره را به مدت 1 دقیقه تفت دهید، سپس آن‌ها را در هاون بکوبید. مخلوط پودر تخم گشنیز و زیره را همراه با پودر دارچین، سیر، پیاز، فلفل پاپریکا و روغن‌زیتون داخل یک ظرف بزرگ بریزید. حالا تکه‌های گوشت را داخل آن بغلتانید و حداقل به مدت 30 دقیقه بگذارید داخل ظرف بمانند تا خوب مزه دار شوند. بهتر است تکه‌های گوشت را از شب قبل داخل این مواد بخوابانید.
مرحله 2در این فاصله در یک تابه کره را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب شود، سپس پیازهای خردشده را داخل آن تفت دهید. حرارت را کم کنید و حدود 5 دقیقه صبر کنید تا کاملا نرم و طلایی شوند. خرماها را خرد کنید و همراه با روغن‌زیتون و سرکه بالزامیک داخل تابه بریزید. مواد را خوب با هم تفت دهید. حدود 4-3 دقیقه صبر کنید تا مخلوط حاصل خوب تفت بخورد.
مرحله 3بعدازاینکه تکه‌های گوشت مزه دار شدند، آن‌ها را به سیخ بکشید و کباب کنید. گوشت‌های کباب شده را داخل یک ظرف مناسب بریزید و آن‌ها را با دانه‌های انار و مقداری برگ نعنا تزیین کنید، سپس با مخلوط حاصل سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین