سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آذربایجان شیر پلوی تبریزی

 شیر پلوی تبریزی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
گلاب ۱/۳ پیمانه
آب پیازبه مقدار لازم
آب ۲ پیمانه
خلال پسته ۱ پیمانه
پیاز داغ ۱ پیمانه
فیله مرغ ۵۰۰ گرم
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
کشمش پلویی ۱ پیمانه
نمک ۱ قاشق چای خوری
زعفران ۱ قاشق چای خوری
شیر ۴ پیمانه
کره ۲۰۰ گرم
برنج ۳.۵ پیمانه
شیر پلوی تبریزی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیر پلوی تبریزی
روش ساخت
مرحله 1فیله‌های مرغ را با نمک، زعفران و آب پیاز مزه‌دار می‌کنیم.
مرحله 2برنج دانه بلند را با آب جوش نیم ساعت قبل خیس می‌کنیم.
مرحله 3نیم لیتر آب و شیر را در قابلمه ریخته تا بجوشد.
مرحله 4آب برنج را خالی می‌کنیم و آن را داخل شیر می‌ریزیم نمک، زعفران و گلاب را هم اضافه می‌کنیم.
مرحله 5 نیمی از شیر که تبخیر شد، کره را می‌ریزیم و می‌گذاریم بماند تا شیر کاملاً جذب برنج شود. 35 دقیقه دم‌کنی می‌گذاریم تا بپزد.
مرحله 6کشمش را با کمی کره و دارچین با هم سرخ می‌کنیم.
مرحله 7فیله‌های مرغ مزه‌دار شده را سرخ کرده و بعد در کره تفت می‌دهیم.
مرحله 8برنج پخته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و کشمش، پیاز داغ و خلال پسته را روی برنج می‌ریزیم و تزیین می‌کنیم، فیله‌های مرغ را هم روی برنج قرار می‌دهیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین