سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آذربایجان شیر پلوی تبریزی

 شیر پلوی تبریزی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
گلاب ۱/۳ پیمانه
آب پیازبه مقدار لازم
آب ۲ پیمانه
خلال پسته ۱ پیمانه
پیاز داغ ۱ پیمانه
فیله مرغ ۵۰۰ گرم
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
کشمش پلویی ۱ پیمانه
نمک ۱ قاشق چای خوری
زعفران ۱ قاشق چای خوری
شیر ۴ پیمانه
کره ۲۰۰ گرم
برنج ۳.۵ پیمانه
شیر پلوی تبریزی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیر پلوی تبریزی
روش ساخت
مرحله 1فیله‌های مرغ را با نمک، زعفران و آب پیاز مزه‌دار می‌کنیم.
مرحله 2برنج دانه بلند را با آب جوش نیم ساعت قبل خیس می‌کنیم.
مرحله 3نیم لیتر آب و شیر را در قابلمه ریخته تا بجوشد.
مرحله 4آب برنج را خالی می‌کنیم و آن را داخل شیر می‌ریزیم نمک، زعفران و گلاب را هم اضافه می‌کنیم.
مرحله 5 نیمی از شیر که تبخیر شد، کره را می‌ریزیم و می‌گذاریم بماند تا شیر کاملاً جذب برنج شود. 35 دقیقه دم‌کنی می‌گذاریم تا بپزد.
مرحله 6کشمش را با کمی کره و دارچین با هم سرخ می‌کنیم.
مرحله 7فیله‌های مرغ مزه‌دار شده را سرخ کرده و بعد در کره تفت می‌دهیم.
مرحله 8برنج پخته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و کشمش، پیاز داغ و خلال پسته را روی برنج می‌ریزیم و تزیین می‌کنیم، فیله‌های مرغ را هم روی برنج قرار می‌دهیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین