زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گلاب ۱/۳ پیمانه |
آب پیازبه مقدار لازم |
آب ۲ پیمانه |
خلال پسته ۱ پیمانه |
پیاز داغ ۱ پیمانه |
فیله مرغ ۵۰۰ گرم |
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری |
کشمش پلویی ۱ پیمانه |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
زعفران ۱ قاشق چای خوری |
شیر ۴ پیمانه |
کره ۲۰۰ گرم |
برنج ۳.۵ پیمانه |
مرحله 1 | فیلههای مرغ را با نمک، زعفران و آب پیاز مزهدار میکنیم. |
مرحله 2 | برنج دانه بلند را با آب جوش نیم ساعت قبل خیس میکنیم. |
مرحله 3 | نیم لیتر آب و شیر را در قابلمه ریخته تا بجوشد. |
مرحله 4 | آب برنج را خالی میکنیم و آن را داخل شیر میریزیم نمک، زعفران و گلاب را هم اضافه میکنیم. |
مرحله 5 | نیمی از شیر که تبخیر شد، کره را میریزیم و میگذاریم بماند تا شیر کاملاً جذب برنج شود. 35 دقیقه دمکنی میگذاریم تا بپزد. |
مرحله 6 | کشمش را با کمی کره و دارچین با هم سرخ میکنیم. |
مرحله 7 | فیلههای مرغ مزهدار شده را سرخ کرده و بعد در کره تفت میدهیم. |
مرحله 8 | برنج پخته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و کشمش، پیاز داغ و خلال پسته را روی برنج میریزیم و تزیین میکنیم، فیلههای مرغ را هم روی برنج قرار میدهیم. |