زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت مرغ ۲۵۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
تخم مرغ ۲ عدد |
نمک و فلفل سیاه و آویشنبه مقدار لازم |
آرد سوخاریبه مقدار لازم |
مرحله 1 | همه مواد را مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. |
مرحله 2 | یک قاشق غذاخوری آرد سوخاری را داخل مخلوط بریزید و باز خوب مخلوط کنید. |
مرحله 3 | قبل از سرخ کردن شامی را داخل آرد سوخاری بغلتانید و بعد داخل روغن داغ سرخ کنید. یک طرف که به صورت کامل سرخ شد، شامی ها را برگردانید و دیگر در تابه را نگذارید تا خوب ترد شود |