سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



گوشت رولت گوشت

 رولت گوشت
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
آب گوشت ۱.۵ لیوان
رب گوجه ‌فرنگی ۳-۲ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
فلفل سبز ۱/۲ عدد
جعفری ۴-۵ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۲-۳ عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
ادویهبه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
شیر ۳ قاشق غذا خوری
آرد ۲ قاشق غذا خوری
سیر ۲ حبه
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
سبزیجاتبه مقدار لازم
رولت گوشت
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت رولت گوشت
روش ساخت
مرحله 1پیاز رو رنده یا چرخ کنید، آبش رو بگیرین و با گوشت چرخکرده مخلوط کنید.سیر رو هم رنده یا چرخ کنید و اضافه کنید. بعد آرد نان رو تو شیر حل کنید، بذارین کمی بمونه. اگه آب داشت، آبش رو خالی کنید (مخلوط باید خمیری باشه نباید شیرش زیاد باشه).
مرحله 2حالا مخلوط خمیری رو به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. نمک و فلفل و ادویه و سبزیجات معطر رو اضافه می کنیم و با گوشتکوب برقی یا خمیرزن خوب مخلوط می کنیم.
مرحله 3می تونید اگه عجله ندارین مخلوط رو بذارین کمی بمونه تا جابیفته و مزه ها برن تو هم
مرحله 4در این فاصله چیزهایی که می خواهیم بذاریم تو رولت آماده می کنیم.
مرحله 5تخم مرغ ها رو پوست می کنیم جعفری می شوریم و خشک می کنیم و خرد می کنیم.
مرحله 6بعد یه سلفون یا صفحه ی سیلیکونی روی میز کارمون پهن می کنیم و گوشت رو رویش می ذاریم
مرحله 7به قطر یک و نیم سانت تا دو سانت به شکل مستطیل پهن می کنیم.
مرحله 8حالا جعفری رو روی گوشت می ریزیم. (لبه ها رو نریزیدکه بعد که خواستین گوشت رو جمع کنید راحت باشید).
مرحله 9حالا تخم مرغ ها رو می چینیم روی جعفری و نمک و فلفل رویش می پاشیم.
مرحله 10اگه مثلاً با نیم کیلو تا ششصد گرم گوشت رولت درست می کنید می تونید سه تا چهار تخم مرغ درسته در طول رولت بذارین.
مرحله 11حالا سعی می کنیم که رولت رو جمع کنیم از طول. یعنی طول مستطیل رو نگه می داریم و عرض رو لوله می کنیم درواقع. اینکه گفته بودم صفحه ی سیلیکونی یا سلفون بذارید برای اینکه به کمک این صفحه ی قابل انعطاف کار جمع کردن رولت آسون تر بشه. بعد که سرش رو بهم وصل کردیم با دست خوب درزش رو می گیریم. اصلاً نباید درزی داشته باشه.
مرحله 12دوسرش رو هم خوب می بندیم.
مرحله 13حالا رولت رو به سینی فر منتقل می کنیم. حتماً زیرش کاغذ قنادی یا صفحه ی سیلیکونی بذارین .و می ذاریمش تو فر که از قبلاً با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم شده. و به مدت حدود یک ساعت می پزیم.
مرحله 14اگه رولتتون بزرگتر ه زمان بیشتری بدین که مغز پخت بشه. اگه حس کردین که داره رویش زیادی برشته و خشک میشه ولی تویش هنوز نچته بیست دقیقه آخر پخت، یه تکه فویل (برگه ی آلومینیومی) رویش بکشید که رویش خشک نشه. اواخر پخت هم رولت رو برگردونید که اون طرفش هم برشته بشه.
مرحله 15طرز تهیه سس:
مرحله 16پیاز ها رو که خلالی خرد کردیم (ژولین) توی روغن سرخ می کنیم. بعد فلفل دلمه ای درصورتی که استفاده می کنید همین جا اضافه کنید. بعد رب گوجه فرنگی رو اضافه می کنیم و تفت می دیم تا بوی خامی اش گرفته بشه.
مرحله 17آب گوشت رو اضافه می کنیم و زمان می دیم تا سسمون به جوش بیاد و غلیظ بشه.بعد از روی حرارت برمی داریمش و آبلیمو اضافه می کنیم. و ترشی اش رو اندازه می کنیم.
مرحله 18دورچین ها رو هم می پزیم. من از حدود 100 گرم هویج و 100 گرم بروکلی و 200 گرم سیب زمینی استفاده کردم. هر کدوم رو حدود 5 تا 7 دقیقه توی میکرو با توان 600 تا 750 وات پختم.
مرحله 19وقتی آماده شد رولت از توی فر در می آریم و به ظرفی که می خواهیم سرو کنیم منتقل می کنیم.
مرحله 20با چاقوی تیزی برش های مورب می رنیمش و رویش سس میدیم و دورچین ها رو می چینیم دورش و نوش جان می کنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین