مرحله 1 | پیاز رو رنده یا چرخ کنید، آبش رو بگیرین و با گوشت چرخکرده مخلوط کنید.سیر رو هم رنده یا چرخ کنید و اضافه کنید. بعد آرد نان رو تو شیر حل کنید، بذارین کمی بمونه. اگه آب داشت، آبش رو خالی کنید (مخلوط باید خمیری باشه نباید شیرش زیاد باشه). |
مرحله 2 | حالا مخلوط خمیری رو به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. نمک و فلفل و ادویه و سبزیجات معطر رو اضافه می کنیم و با گوشتکوب برقی یا خمیرزن خوب مخلوط می کنیم. |
مرحله 3 | می تونید اگه عجله ندارین مخلوط رو بذارین کمی بمونه تا جابیفته و مزه ها برن تو هم |
مرحله 4 | در این فاصله چیزهایی که می خواهیم بذاریم تو رولت آماده می کنیم. |
مرحله 5 | تخم مرغ ها رو پوست می کنیم جعفری می شوریم و خشک می کنیم و خرد می کنیم. |
مرحله 6 | بعد یه سلفون یا صفحه ی سیلیکونی روی میز کارمون پهن می کنیم و گوشت رو رویش می ذاریم |
مرحله 7 | به قطر یک و نیم سانت تا دو سانت به شکل مستطیل پهن می کنیم. |
مرحله 8 | حالا جعفری رو روی گوشت می ریزیم. (لبه ها رو نریزیدکه بعد که خواستین گوشت رو جمع کنید راحت باشید). |
مرحله 9 | حالا تخم مرغ ها رو می چینیم روی جعفری و نمک و فلفل رویش می پاشیم. |
مرحله 10 | اگه مثلاً با نیم کیلو تا ششصد گرم گوشت رولت درست می کنید می تونید سه تا چهار تخم مرغ درسته در طول رولت بذارین. |
مرحله 11 | حالا سعی می کنیم که رولت رو جمع کنیم از طول. یعنی طول مستطیل رو نگه می داریم و عرض رو لوله می کنیم درواقع. اینکه گفته بودم صفحه ی سیلیکونی یا سلفون بذارید برای اینکه به کمک این صفحه ی قابل انعطاف کار جمع کردن رولت آسون تر بشه. بعد که سرش رو بهم وصل کردیم با دست خوب درزش رو می گیریم. اصلاً نباید درزی داشته باشه. |
مرحله 12 | دوسرش رو هم خوب می بندیم. |
مرحله 13 | حالا رولت رو به سینی فر منتقل می کنیم. حتماً زیرش کاغذ قنادی یا صفحه ی سیلیکونی بذارین .و می ذاریمش تو فر که از قبلاً با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم شده. و به مدت حدود یک ساعت می پزیم. |
مرحله 14 | اگه رولتتون بزرگتر ه زمان بیشتری بدین که مغز پخت بشه. اگه حس کردین که داره رویش زیادی برشته و خشک میشه ولی تویش هنوز نچته بیست دقیقه آخر پخت، یه تکه فویل (برگه ی آلومینیومی) رویش بکشید که رویش خشک نشه. اواخر پخت هم رولت رو برگردونید که اون طرفش هم برشته بشه. |
مرحله 15 | طرز تهیه سس: |
مرحله 16 | پیاز ها رو که خلالی خرد کردیم (ژولین) توی روغن سرخ می کنیم. بعد فلفل دلمه ای درصورتی که استفاده می کنید همین جا اضافه کنید. بعد رب گوجه فرنگی رو اضافه می کنیم و تفت می دیم تا بوی خامی اش گرفته بشه. |
مرحله 17 | آب گوشت رو اضافه می کنیم و زمان می دیم تا سسمون به جوش بیاد و غلیظ بشه.بعد از روی حرارت برمی داریمش و آبلیمو اضافه می کنیم. و ترشی اش رو اندازه می کنیم. |
مرحله 18 | دورچین ها رو هم می پزیم. من از حدود 100 گرم هویج و 100 گرم بروکلی و 200 گرم سیب زمینی استفاده کردم. هر کدوم رو حدود 5 تا 7 دقیقه توی میکرو با توان 600 تا 750 وات پختم. |
مرحله 19 | وقتی آماده شد رولت از توی فر در می آریم و به ظرفی که می خواهیم سرو کنیم منتقل می کنیم. |
مرحله 20 | با چاقوی تیزی برش های مورب می رنیمش و رویش سس میدیم و دورچین ها رو می چینیم دورش و نوش جان می کنیم. |