سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر رولت کدو حلوایی با پنیر خامه ای

 رولت کدو حلوایی با پنیر خامه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
کره ۴ قاشق غذا خوری
پودر قند ۱/۱/۴ پیمانه
پنیر خامه ای ۲۲۵ گرم
شیره افرا ۱ قاشق غذا خوری
پودر شکر ۱/۴ پیمانه
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
ادویه پای کدو ۱ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد کامل ۳/۴ پیمانه
پوره کدو حلوایی ۲/۳ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
رولت کدو حلوایی با پنیر خامه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت رولت کدو حلوایی با پنیر خامه ای
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. کف قالب را با روغن چرب کنید و یک لایه کاغذ روغنی بگذارید.
مرحله 2 سه عدد تخم‌مرغ را درون کاسه بشکنید و با هم‌زن برقی هم بزنید و سپس یک پیمانه شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله 3تخم‌مرغ و شکر را با سرعت متوسط به مدت 3 تا 4 دقیقه هم بزنید تا یکدست و غلیظ شوند.
مرحله 4پس از این مرحله، در یک کاسه، مواد خشک که شامل ¾ پیمانه آرد، نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر و جوش‌شیرین، یک قاشق چایخوری ادویه پای و ¼ قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید.
مرحله 5سپس مخلوط تخم‌مرغ و آرد را با هم مخلوط کنید و دوسوم پوره کدوحلوایی را بیفزایید. حدود یک دقیقه هم بزنید تا یکدست شوند.
مرحله 6مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله 7مواد کیک را در قالب چرب بریزید.
مرحله 8 آن را به مدت 11 تا 16 دقیقه در فر با دمای 375 درجه فارنهایت قرار دهید. اگر هنوز پخته نشده بود، چند دقیقه بیشتر آن را بپزید.
مرحله 9پس از پخته شدن کیک، روی دستمال آشپزخانه پودر قند بپاشید تا کیک به دستمال نچسبد. هنگام رول کردن کیک، کاغذ روغنی را از آن جدا کنید.
مرحله 10از گوشه باریک رول کردن را آغاز کنید. البته بسیار مهم است که صبر کنید تا کیک کاملا خنک شود و سپس این کار را انجام دهید.
مرحله 11برای تهیه مواد میانی، پنیر خامه‌ای و کره را به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شوند.
مرحله 12کره و پنیر را با سرعت متوسط هم‌زن هم بزنید.
مرحله 13پودر قند را اضافه کنید و هم بزنید تا پف کنند و یکدست شوند.
مرحله 14شیره افرا یا عسل را اضافه کنید و با سرعت بالا دوباره هم بزنید.
مرحله 15سپس این مخلوط را روی سطح کیک باز کنید. البته کناره های آن را خالی بگذارید تا هنگام رول کردن مواد بیرون نزند.
مرحله 16دور رول کیک کاغذ بپیچید و آن را در یخچال بگذارید.
مرحله 17آنها را برش بزنید، پودر قند بپاشید و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین