مرحله 1 | فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. کف قالب را با روغن چرب کنید و یک لایه کاغذ روغنی بگذارید. |
مرحله 2 | سه عدد تخممرغ را درون کاسه بشکنید و با همزن برقی هم بزنید و سپس یک پیمانه شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. |
مرحله 3 | تخممرغ و شکر را با سرعت متوسط به مدت 3 تا 4 دقیقه هم بزنید تا یکدست و غلیظ شوند. |
مرحله 4 | پس از این مرحله، در یک کاسه، مواد خشک که شامل ¾ پیمانه آرد، نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر و جوششیرین، یک قاشق چایخوری ادویه پای و ¼ قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید. |
مرحله 5 | سپس مخلوط تخممرغ و آرد را با هم مخلوط کنید و دوسوم پوره کدوحلوایی را بیفزایید. حدود یک دقیقه هم بزنید تا یکدست شوند. |
مرحله 6 | مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید. |
مرحله 7 | مواد کیک را در قالب چرب بریزید. |
مرحله 8 | آن را به مدت 11 تا 16 دقیقه در فر با دمای 375 درجه فارنهایت قرار دهید. اگر هنوز پخته نشده بود، چند دقیقه بیشتر آن را بپزید. |
مرحله 9 | پس از پخته شدن کیک، روی دستمال آشپزخانه پودر قند بپاشید تا کیک به دستمال نچسبد. هنگام رول کردن کیک، کاغذ روغنی را از آن جدا کنید. |
مرحله 10 | از گوشه باریک رول کردن را آغاز کنید. البته بسیار مهم است که صبر کنید تا کیک کاملا خنک شود و سپس این کار را انجام دهید. |
مرحله 11 | برای تهیه مواد میانی، پنیر خامهای و کره را به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شوند. |
مرحله 12 | کره و پنیر را با سرعت متوسط همزن هم بزنید. |
مرحله 13 | پودر قند را اضافه کنید و هم بزنید تا پف کنند و یکدست شوند. |
مرحله 14 | شیره افرا یا عسل را اضافه کنید و با سرعت بالا دوباره هم بزنید. |
مرحله 15 | سپس این مخلوط را روی سطح کیک باز کنید. البته کناره های آن را خالی بگذارید تا هنگام رول کردن مواد بیرون نزند. |
مرحله 16 | دور رول کیک کاغذ بپیچید و آن را در یخچال بگذارید. |
مرحله 17 | آنها را برش بزنید، پودر قند بپاشید و سرو کنید. |