سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی حلوا دورنگ

 حلوا دورنگ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آرد گندم ۲.۵ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱ پیمانه
پودر هل ۱ قاشق سوپ خوری
پودر کاکائو ۱ قاشق چای خوری
پودر پستهبه مقدار لازم
حلوا دورنگ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت حلوا دورنگ
روش ساخت
مرحله 1آرد رو درقابلمه میریزیم و بعد میذاریم روی حرارت کم و مدام هم میزنیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه و یکمقدار رنگش هم تغییر کنه(تقریبا ۴۵دقیقه)
مرحله 2حالا کره رو کم کم اضافه میکنیم(این مرحله هم خیلی مهمه باید چشمی ببینیم که مواد نه خیلی سفت بشه و نه خیلی شل)من اول ۵۰گرم کره رو اضافه میکنم بعد ۵۰گرم بعدی رو کم کم تا جایی که نیاز داشته باشه بعد از اضافه کردن کره به مدت ۱دقیقه تفت میدیم.
مرحله 3از روی حرارت برمی داریم و صبر میکنیم تا یکمقدار از حرارت بیفته بعد پودر قند+پودر هل رو اضافه و خوب با هم مخلوط میکنیم باید سرعت عمل داشته باشیم تا مواد سرد نشه چون حالت خمیری نداره و اگه سرد بشه دیگه نمیشه تو ظرف فشرده ش کنیم
مرحله 4نصفی از حلوا رو برمیداریم و در قالب تا گرم هست میریزیم بعد با پشت قاشق فشار میدیم تا خوب فشرده بشه .(من از ظرف پیرکس مستطیلی استفاده کردم)
مرحله 5به نصف دیگر مواد پودر کاکائو رو اضافه و با قاشق خوب هم میزنیم تا با هم مخلوط بشن.
مرحله 6حالا دوباره این مواد کاکائویی رو روی مواد قبلی میریزیم و بعد تکرار کار قبلی با پشت قاشق فشار میدیم تا خوب فشرده و منسجم بشه و در آخر روی مواد پودر پسته میریزیم.
مرحله 7بعد از اینکه خوب خنک شدند از یخچال میاریم بیرون و اجازه میدیم کمی به دمای محیط برسه بعد به صورت لوزی لوزی برش میزنیم و در ظرف مورد نظرمون میچینیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین