زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۲ پیمانه |
ماست ۱ لیوان |
تخم مرغ ۲ عدد |
زعفرانبه مقدار لازم |
زرشکبه مقدار لازم |
کرهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | برنج را که آبکش کردیم میگذاریم کنار سپس ماست را در کاسه ای ریخته و به آن تخم مرغ ها را زده و هم میزنیم. |
مرحله 2 | حالا برنج آبکش شده را به آن اضافه کرده و تا رنگ دلخواه زعفران میریزیم همه را مخلوط که کردیم زرشک را تفت داده من با کمی کره و شکر این کار را کردم. |
مرحله 3 | زرشک که تفت داده شد یکمی از مایه را داخل تابه ریخته و زرشک را روی آن ریخته و مایه باقی مانده را روی زرشک ریخته شعله را زیاد کرده و در تابه رامیگذاریم تا خودش را بگیرد وقتی گرفت در تابه را برداشته شعله را کم میکنیم تا سرخ شود زمانی که سرخ شد یا برش میزنیم بر میگردانیم تا طرف دیگر سرخ شود یا یک جا بر میگردانیم. |