سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ته چین ته چين مرغ " بدون تخم مرغ "

 ته چين مرغ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
مرغ ۱ عدد
ماست چکیده ۵۰۰ گرم
خلال بادام ۵۰ گرم
زعفرانبه مقدار لازم
برنج ۴ پیمانه
روغنبه مقدار لازم
ته چين مرغ " بدون تخم مرغ "
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ته چين مرغ " بدون تخم مرغ "
روش ساخت
مرحله 1مرغ را با یك ونیم لیتر اب میجوشانیم و كف ان را مرتب میگیریم ، بعد به ان زرد چوبه، پیاز یك عدد بزرگ ، چند حبه سیر خرد شده، ساقه كرفس ، یك عدد هویج ، چوب دارچین و نمك وفلفل اضافه میكنیم به مدت 10دقیقه با حرارت زیاد میجوشانیم.
مرحله 2بعد حرارت را ملایم میكنیم به مدت یك ساعت ونیم میپزیم بعد از پخت باید حدود یك لیوان اب مرغ بماند .مرغ را بیرون اورده وپس از خنك شدن استخوان مرغ را میگیریم تكه هاى مرغ را خیلى ریز نكنید.
مرحله 3به نیمى از ماستمان كمى نمك ، زعفران 2 قاشق غذا خورى و فلفل قرمز وكمى پودر خردل اضافه میكنیم و مرغهارا دران قرار میدهیم ودر یخچال میگذاریم. ( این كار را میتوانیم حتى از روز قبل انجام دهیم كه در این صورت خوشمزه هم میشود)
مرحله 4حالا نیم دیگر ماست را هم به همین ترتیب مزه دار میكنیم وكنار میگذاریم براى برنج. برنج را با یك قاشق زرد چوبه میجوشانیم وان را زنده بر میداریم . حتماً اول با اب ولرم كمى شستشو میدهیم بعد كمى اب سرد. وبرنج را با ماستمان مخلوط میكنیم +كمى روغن مایع .
مرحله 5حالا كف قالبمان یادر ماهیتابهء گود نصف پیمانه روغن ریخته ونیمى از برنج را ریخته وصاف میكنیم وروى ان زعفران میریزیم بعد مرغهارا روى برنج میچینیم وخلال بادام ها را هم همه جاى ظرف میپاشیم وبعد بقیه برنج را و دوباره زعفران . با قاشق چند سوراخ روى برنج ایجاد میكنیم و در اخر نصف لیوان اب مرغ و نصف لیوان روغن مایع وكره را روى برنج میدهیم.
مرحله 6روى قالب را فویل كشیده وداخل فر گذاشته روى حرارت زیاد به مدت نیم ساعت و بعد باحرارت متوسط براى یك ساعت دیگر.
مرحله 7ویا اگر روى حرارت مستقیم خواستیم تهیه كنیم 10 دقیقه اول حرارت زیاد باشد وبعد حرارت را كم میكنیم بمدت یك ساعت و نیم ...
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین