زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
مرغ ۱ عدد |
ماست چکیده ۵۰۰ گرم |
خلال بادام ۵۰ گرم |
زعفرانبه مقدار لازم |
برنج ۴ پیمانه |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | مرغ را با یك ونیم لیتر اب میجوشانیم و كف ان را مرتب میگیریم ، بعد به ان زرد چوبه، پیاز یك عدد بزرگ ، چند حبه سیر خرد شده، ساقه كرفس ، یك عدد هویج ، چوب دارچین و نمك وفلفل اضافه میكنیم به مدت 10دقیقه با حرارت زیاد میجوشانیم. |
مرحله 2 | بعد حرارت را ملایم میكنیم به مدت یك ساعت ونیم میپزیم بعد از پخت باید حدود یك لیوان اب مرغ بماند .مرغ را بیرون اورده وپس از خنك شدن استخوان مرغ را میگیریم تكه هاى مرغ را خیلى ریز نكنید. |
مرحله 3 | به نیمى از ماستمان كمى نمك ، زعفران 2 قاشق غذا خورى و فلفل قرمز وكمى پودر خردل اضافه میكنیم و مرغهارا دران قرار میدهیم ودر یخچال میگذاریم. ( این كار را میتوانیم حتى از روز قبل انجام دهیم كه در این صورت خوشمزه هم میشود) |
مرحله 4 | حالا نیم دیگر ماست را هم به همین ترتیب مزه دار میكنیم وكنار میگذاریم براى برنج. برنج را با یك قاشق زرد چوبه میجوشانیم وان را زنده بر میداریم . حتماً اول با اب ولرم كمى شستشو میدهیم بعد كمى اب سرد. وبرنج را با ماستمان مخلوط میكنیم +كمى روغن مایع . |
مرحله 5 | حالا كف قالبمان یادر ماهیتابهء گود نصف پیمانه روغن ریخته ونیمى از برنج را ریخته وصاف میكنیم وروى ان زعفران میریزیم بعد مرغهارا روى برنج میچینیم وخلال بادام ها را هم همه جاى ظرف میپاشیم وبعد بقیه برنج را و دوباره زعفران . با قاشق چند سوراخ روى برنج ایجاد میكنیم و در اخر نصف لیوان اب مرغ و نصف لیوان روغن مایع وكره را روى برنج میدهیم. |
مرحله 6 | روى قالب را فویل كشیده وداخل فر گذاشته روى حرارت زیاد به مدت نیم ساعت و بعد باحرارت متوسط براى یك ساعت دیگر. |
مرحله 7 | ویا اگر روى حرارت مستقیم خواستیم تهیه كنیم 10 دقیقه اول حرارت زیاد باشد وبعد حرارت را كم میكنیم بمدت یك ساعت و نیم ... |