سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای وگراتن تارت مرغ و سبزیجات

 تارت مرغ و سبزیجات
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
جعفریبه مقدار لازم
پنیر پیتزابه مقدار لازم
پیازچه ۱/۲ لیوان
خامه‏ ۳ قاشق غذا خوری
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
قارچ ۱ لیوان
سینه‌ مرغ ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
تارت مرغ و سبزیجات
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت تارت مرغ و سبزیجات
روش ساخت
مرحله 1داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، پس از اینکه روغن داغ شد سینه های مرغ خرد شده ، فلفل دلمه ای خرد شده و قارچ های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند و آب غذا کشیده شود.
مرحله 2پیازچه های خرد شده را به مواد اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا پیازچه نرم شود سپس از روی حرارت بردارید
مرحله 3داخل کاسه ای خامه ، جعفری خرد شده ، نمک و فلفل بریزید و مخلوط کنید ( برای این غذا تنها از بخش سبز پیازچه استفاده کنید ).
مرحله 4مواد حرارت داده شده را داخل ظرفی ریخته و مخلوط خامه و جعفری را به اضافه کرده و بهم زده تا مخلوط شوند
مرحله 5خمیر تارت را پهن کنید و به شکل گرد قالب بزنید سپس داخل قالب های تارت قرار دهید و با دست خمیر را به دیواره های قالب بچسبانید ، با فشار چنگال چند سوراخ کف خمیر ایجاد کنید سپس داخل خمیر را با زرده تخم مرغ برس بکشید.
مرحله 6مواد تارت را داخل قالب ها بریزید
مرحله 7و روی مواد را با پنیر ورقه ای یا پنیر رنده شده خوب پوشش دهید ( میتوانید از انواع پنیر استفاده کنید ).
مرحله 8تارت ها را درون فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 – 10 دقیقه قرار دهید تا بپزند ، پس از اینکه لبه های تارت کمی طلایی و پنیر آب شد از فر خارج کنید و بهمراه سس دلخواه سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین