زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۳ پیمانه |
سیب زمینی ۲ عدد |
پیاز ۱ عدد |
مرغ ۲۵۰ گرم |
زرشک ۱ قاشق غذا خوری |
گردو ۵۰ گرم |
زعفران آب کرده ۱ قاشق غذا خوری |
کاریبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
آرد سفید ۱ پیمانه |
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری |
آببه مقدار لازم |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | آرد و نمک و روغن را در ظرفی ریخته و کم کم آب اضافه کنید تا خمیری حاصل شود که بدست نمیچسبد. روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت دهید. |
مرحله 2 | مرغی که پخته اید را ریش ریش کنید یا نگینی خرد کنید .برنج را در اب مرغ بپزید. |
مرحله 3 | سیب زمینی ها را سرخ کنید و در همان تابه پیاز را تفت دهید. |
مرحله 4 | سپس مرغ ها را درون پیاز ریخته و نمک و فلفل و ادویه بزنید... زرشک و گردو و سیب زمینی ها را اضافه کرده و زعفران بریزید.... اگر مایل بودید میتوانید نخود فرنگی هم به این مایه اضافه کنید. |
مرحله 5 | حالا برنج دم کشیده را با این مواد خوب قاطی کنید. |
مرحله 6 | ظرف پرکسی را خوب چرب کنید که روغن کف آن بنشیند و دیواره ها چرب شوند. |
مرحله 7 | روی میز کار خمیر را باز کنید که اندازه آن از ظرف پیرکس بزرگتر باشد. |
مرحله 8 | حالا خمیر را در ظرف گذاشته و برنج را درون آن ریخته و خمیر را روی برنج میبندیم... روی خمیر را نیز چرب میکنیم. |
مرحله 9 | ظرف را برای مدت 1 ساعت در فر 180 درجه میگذارید. |