زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۵ نفر |
مواد لازم |
---|
خمیر فیلوبه مقدار لازم |
جعفری ۱/۲ لیوان |
تخم مرغ ۱ عدد |
سیر ۲ حبه |
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری |
پیاز ۱ عدد |
هویج ۱/۲ لیوان |
مرغ ۴۰۰ گرم |
مرحله 1 | سیر و پیاز رنده شده ، مرغ چرخ کرده ، تخم مرغ ، هویج ، جعفری ، زنجبیل ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید ، روی کاسه را بپوشانید و نیم ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا مواد مزه دار شوند. |
مرحله 2 | خمیر فیلو را به صورت مربعی برش بزنید ، قسمت پایینی خمیر مقداری از مواد بریزید سپس خمیر را رول کنید ( در زمان رول کردن گوشه ها را به داخل خمیر بدهید و در انتها با مقداری آب لبه ها را به هم بچسبانید ). |
مرحله 3 | تمام رول ها را به همین صورت آماده کنید ، داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس رول ها را در روغن داغ قرار دهید تا سرخ شوند ( پس از 5 دقیقه برگردانید تا طرف دیگر رول نیز سرخ شود ). |
مرحله 4 | پس از سرخ شدن رول ها را روی توری یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی رول ها گرفته شود سپس رول ها را همراه با سس دلخواه یا خامه ترش سرو کنید. |