زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۱ پیمانه |
آرد سفید ۱ پیمانه |
زیره ۱/۲ قاشق سوپ خوری |
دانه رازیانه ۱/۲ قاشق چای خوری |
تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری |
پودر پیاز ۱/۲ قاشق چای خوری |
روغن زیتون ۳ قاشق سوپ خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
شیر ۱/۳ پیمانه |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا هر دو نوع آرد را با هم مخلوط کرده و الک کنید.سپس آرد ,ادویه ها , نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و در یک ظرف گود دوباره الک کنید. |
مرحله 2 | روغن زیتون یا کره ذوب شده را به آرد اضافه کنید و خوب بخورد آرد بدهید.سپس شیر را کم کم به ان اضافه کنید و مخلوط کنید و کمی با انگشتان ورز دهید تا خمیر نه چندان نرمی بدست بیاید. |
مرحله 3 | با این مقدار شیر خمیری اماده می شود که بدست نمیچسبد اما خمیر خیلی نرمی هم نیست. خیلی آرد مصرف نکنید چون خمیرتان سفت می شه و اسنکتان نیز کمی از حالت تردی و نرمی در می یاد. |
مرحله 4 | اکنون خمیر را مانند گلوله های اندازه نارنگی کنید. |
مرحله 5 | بر روی سطحی که کمی ارد پاشی شده دونه دونه با وردنه باز کنید و انرا به صورت لوزی یا مربع یا به صورت مثلثی برش دهید. |
مرحله 6 | در یک ظرف مقدار فراوان روغن را داغ داغ کنید و اسنکهای نمک پاره خود را در انها سرخ کنید تا طلایی شوند.حتما بگذارید روغن داغ شود در غیر اینصورت ممکنه اسنک شما درونش خمیر بمونه. |
مرحله 7 | بعد از سرخ کردن انها را روی حوله کاغذی یا صافی قرار دهید تا روغن آن پس دهد. |
مرحله 8 | انها را با سس سالسا یا سس گوجه فرنگی تند و همراه با پنیر خامه ای یا ادویه دار سرو کنید. |
مرحله 9 | این اسنک را میتوانید با فلفل بیشتر و یا کمتر درست کنید. |