سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



هندی اسنک اسپایسی هندی ( نمک پاره)

 اسنک اسپایسی هندی ( نمک پاره)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
آرد ۱ پیمانه
آرد سفید ۱ پیمانه
زیره ۱/۲ قاشق سوپ خوری
دانه رازیانه ۱/۲ قاشق چای خوری
تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
پودر پیاز ۱/۲ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۳ قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
شیر ۱/۳ پیمانه
نمکبه مقدار لازم
اسنک اسپایسی هندی ( نمک پاره)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت اسنک اسپایسی هندی ( نمک پاره)
روش ساخت
مرحله 1ابتدا هر دو نوع آرد را با هم مخلوط کرده و الک کنید.سپس آرد ,ادویه ها , نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و در یک ظرف گود دوباره الک کنید.
مرحله 2روغن زیتون یا کره ذوب شده را به آرد اضافه کنید و خوب بخورد آرد بدهید.سپس شیر را کم کم به ان اضافه کنید و مخلوط کنید و کمی با انگشتان ورز دهید تا خمیر نه چندان نرمی بدست بیاید.
مرحله 3با این مقدار شیر خمیری اماده می شود که بدست نمیچسبد اما خمیر خیلی نرمی هم نیست. خیلی آرد مصرف نکنید چون خمیرتان سفت می شه و اسنکتان نیز کمی از حالت تردی و نرمی در می یاد.
مرحله 4اکنون خمیر را مانند گلوله های اندازه نارنگی کنید.
مرحله 5بر روی سطحی که کمی ارد پاشی شده دونه دونه با وردنه باز کنید و انرا به صورت لوزی یا مربع یا به صورت مثلثی برش دهید.
مرحله 6در یک ظرف مقدار فراوان روغن را داغ داغ کنید و اسنکهای نمک پاره خود را در انها سرخ کنید تا طلایی شوند.حتما بگذارید روغن داغ شود در غیر اینصورت ممکنه اسنک شما درونش خمیر بمونه.
مرحله 7بعد از سرخ کردن انها را روی حوله کاغذی یا صافی قرار دهید تا روغن آن پس دهد.
مرحله 8انها را با سس سالسا یا سس گوجه فرنگی تند و همراه با پنیر خامه ای یا ادویه دار سرو کنید.
مرحله 9این اسنک را میتوانید با فلفل بیشتر و یا کمتر درست کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین