سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دیزی و آبگوشت و اشکنه آبگوشت کرمانشاهی( با گوجه سبز)

 آبگوشت کرمانشاهی( با گوجه سبز)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
پیاز ۲ عدد
پودر سیر ۲ قاشق مربا خوری
نعنابه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سیب زمینی ۲ عدد
گوجه سبز ۳۰۰ گرم
دنبه ۵۰ گرم
گوشت ۴۰۰ گرم
نخود ۱ لیوان
لیمو عمانی ۱ عدد
زعفران ۲ قاشق غذا خوری
آبگوشت کرمانشاهی( با گوجه سبز)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت آبگوشت کرمانشاهی( با گوجه سبز)
روش ساخت
مرحله 1ابتدا نخود و لوبیا را 2بار جوشانده و ابش را خالی میكنیم.
مرحله 2مقداری دنبه را داخل ظرف ریخته و آن را آب میكنیم .
مرحله 3پیاز را شسته و 4قسمت میكنیم و داخل دنبه تفت میدهیم و به آن مقداری زردچوبه اضافه میكنیم .
مرحله 4گوشت را به مواد اضافه كرده و خوب تفت میدهیم و بعد با مقداری اب اجازه میدهیم مواد بپزد.
مرحله 5گوجه سبز را جداگانه با مقداری نمك میپزیم و از صافی رد میكنیم تا گوشت آن از هسته و پوست جدا شود.
مرحله 6بعد از پختن گوشت كمی از دنیه پخته شده را از غذا برمیداریم و آن را روی حرارت آب میكنیم و رب گوجه فرنگی را به آن افزوده و تفت میدهیم
مرحله 7 بعد پیازهای غذا را از آن جدا كرده و به همراه نعنا خشک ،پودر سیر،زعفران،گوجه سبز پوره شده و نمک و فلفل مخلوط كرده و خوب میكوبیم و به آبگوشت اضافه میكنیم.
مرحله 8 سیب زمینی ها را هم پوست کنده و به همراه لیمو عمانی شسته شده اضافه میكنیم و اجازه میدهیم غذا كاملا جا بیفتد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین