زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری |
پیاز ۲ عدد |
پودر سیر ۲ قاشق مربا خوری |
نعنابه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
سیب زمینی ۲ عدد |
گوجه سبز ۳۰۰ گرم |
دنبه ۵۰ گرم |
گوشت ۴۰۰ گرم |
نخود ۱ لیوان |
لیمو عمانی ۱ عدد |
زعفران ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا نخود و لوبیا را 2بار جوشانده و ابش را خالی میكنیم. |
مرحله 2 | مقداری دنبه را داخل ظرف ریخته و آن را آب میكنیم . |
مرحله 3 | پیاز را شسته و 4قسمت میكنیم و داخل دنبه تفت میدهیم و به آن مقداری زردچوبه اضافه میكنیم . |
مرحله 4 | گوشت را به مواد اضافه كرده و خوب تفت میدهیم و بعد با مقداری اب اجازه میدهیم مواد بپزد. |
مرحله 5 | گوجه سبز را جداگانه با مقداری نمك میپزیم و از صافی رد میكنیم تا گوشت آن از هسته و پوست جدا شود. |
مرحله 6 | بعد از پختن گوشت كمی از دنیه پخته شده را از غذا برمیداریم و آن را روی حرارت آب میكنیم و رب گوجه فرنگی را به آن افزوده و تفت میدهیم |
مرحله 7 | بعد پیازهای غذا را از آن جدا كرده و به همراه نعنا خشک ،پودر سیر،زعفران،گوجه سبز پوره شده و نمک و فلفل مخلوط كرده و خوب میكوبیم و به آبگوشت اضافه میكنیم. |
مرحله 8 | سیب زمینی ها را هم پوست کنده و به همراه لیمو عمانی شسته شده اضافه میكنیم و اجازه میدهیم غذا كاملا جا بیفتد. |